Over ons

Sinds 2019 zijn wij gevestigd in het Winkelcentrum De Nieuwe Es Sleeuwijk

Bloem en Trend is een familiebedrijf, moeder Monique met haar 2 dochters Melissa en Lindsay. In totaal zijn we een leuk hecht team van 14 collega's. Met Wilmi, Janneke en Irma in de binderij / winkel. Gerard, Marcel, Annemarie, Nicoline, Dinie, en Ingrid voor de bezorging van de bloemen en dan hebben we natuurlijk Nola, onze winkelhond ;).

Met ons enthousiaste team helpen we u graag en geven we advies wat betreft het samenstellen van uw bloemwerk voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid of natuurlijk gewoon voor uzelf.
Uiteraard hebben we niet alleen boeketten, maar maken we ook mooie vazen met toefjes, bloemstukken, bloementaarten en wijnstukken!

U kunt uw bloemen voor elke gelegenheid via deze site bestellen of bellen zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

Voor bijzondere bloemstukken voor een bruiloft kunt u natuurlijk ook bij ons terecht: Samen met
u stellen wij voor u het perfecte bruidsboeket samen, voor een onvergetelijke
dag!

Ook bij het afscheid nemen van een dierbare kunnen wij u helpen om er een mooie herinnering
van te maken door middel van een mooi rouwarrangement of boeket.

Elke dag kopen we bloemen rechtstreeks bij de kweker, wat betekent dat we elke dag verse bloemen in de winkel hebben! Hierdoor
garanderen we versheid en kwaliteit. Wij hebben een ruim assortiment met vaste bloemen
en vullen deze aan met seizoensbloemen zodat er altijd iets moois voor u tussen
zit.

Ook zien wij u graag in onze winkel, waar u zelf uw
bloemwerk kunt laten samenstellen en / of een keuze kunt maken uit ons brede assortiment aan bloemen en planten. Wij hebben altijd diverse boeketten klaarliggen in elke prijsklasse. Staat uw keuze er niet tussen, dan helpen wij u graag met onze kennis en ruime ervaring bij het maken en samenstellen ervan.

Ook hebben wij een ruim assortiment aan binnen- en buitenplanten, potten van het merk oa Still, BK en HS Pottery, decoratie en zusss woonaccessoires!